Bedrijfsadministratie V.O.F.

Wij helpen u graag met de bedrijfsadministratie voor uw V.O.F.

Als ondernemer of rechtspersoon is het belangrijk om een goede administratie bij te houden. Ook heeft u als ondernemer en rechtspersoon een zogenaamde bewaarplicht van 7 jaar. Een bedrijfsadministratie moet altijd volgens het goedkoopmansgebruik worden bijgehouden. Goed koopmansgebruik betekent zoiets als de boekhouding op een algemeen geaccepteerde manier voeren. Daarbij hoort onder andere dat de boekhouding waarheidsgetrouw is, en past bij het type onderneming.
Tax Relax helpt u graag bij het opzetten van de bedrijfsadministratie voor uw V.O.F.. Zoals ons motto en bedrijfsnaam al te kennen geeft, bent u bij ons op het juiste adres om dit uit handen te geven zodat u zich geen zorgen meer hierom hoeft te maken. Het enige wat u hoeft te doen is de administratie op een ordelijke manier bewaren.

Tax Relax werkt volledig digitaal, dus u kunt uw gegevens digitaal bewaren en opsturen. Benieuwd naar wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen? Vraag gratis een offerte aan of neem contact met ons op!

Gratis offerte aanvragen
Bedrijfsadministratie V.O.F.
Bedrijfsadministratie V.O.F.